BBQ-marinerte koteletter med grillede maiskolber og paprika (corono di toro rosso)

Koteletter er ofte billige å få kjøpt på butikken og smaker veldig godt om de tilberedes riktig. Noen dager har man tid og lyst til å lage noe fancy, mens andre dager vil man gjerne lage noe enkelt og kjapt, men samtidig godt. Vi dro fram grillen og lagde en enkel middag med enkelt tilbehør- det enkle er ofte det beste som det sies. Marineringen tar litt tid, men når det er gjort skal maten bare noen minutter på grillen før servering, og du og du så godt det blir!!!

BBQ-marinerte koteletter med grillede maiskolber

og paprika (corono di toro rosso)

image

middag til 2 personer.

Ingredienser:

4 svinekoteletter u/ben/ nakkekoteletter

Josefines BBQ-marinade (for oppskrift, se her)

2 maiskolber

2 paprika (lange, søte – corono di toro rosso)

litt smør til grønnsakene

salt og pepper

Fremgangsmåte:

1. Lag BBQ-saus (for oppskrift, se her) og mariner kotelettene i kjøleskap i noen timer.

image

2. Smør de 2 maiskolbene og de 2 paprikaene med smør og dryss over salt og pepper.

imageimage

3. Tenn grillen og la den bli god og varm. Stek grønnsakene til de er møre og de får fine grillstriper. Kullgrill gir god røyksmak både på grønnsakene og kjøttet med bruk av lokk.

imageimage

4. Stek kotelettene noen minutter på hver side til gjennomstekt og saftig, og til de får fine grillstriper og en karamelisert, gyllen farge. La hvile i noen min under aluminiumsfolie før servering.

imageimageimage

Enkelt og godt;)

5 svar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s