Tagliatelle med mascarpone, spinat og sprøstekt skinke

Nam, nam! Unn deg noe godt til middag i dag. Denne pastaretten er mektig og kan minne litt om carbonara, men etter min mening er den enda bedre. Det skal vanskelig gjøres å overgå hjemmelaget pasta, mascarponen gir en rund, kremete og fyldig smak som balanseres med det salte fra skinken og det friske fra spinaten.

Denne oppskriften er verdt å teste ut!!!

Kos deg;)

Tagliatelle med mascarpone, spinat og sprøstekt skinke

image

Ingredienser:
Tagliatelle (se her for oppskrift)
1 stor løk/2 små løk
3 hvitløksfedd
spinat
champignon
1 boks picnicskinke i terninger
1 boks mascarpone
salt og pepper
revet parmesan

Fremgangsmåte:

1. Finhakk 1 stor/ 2 små løk og 3 hvitløksfedd og fres til blankt i stekepanne.

image image image image

image

2. Vask og ha i spinat.

image image image

3. Skjær champignon i biter og stek til gyllen farge med spinat og løk i panne.

image image image image

4. Skjær 1 boks picnicskinke i terninger/biter og sprøstek til gyllen farge i panne.

image image image

imageimage

5. Kok tagliatellen med litt salt og drener vannet. (Se oppskrift på tagliatelle her).

image

6. Ha tagliatellen i en kasserolle med løken, soppen, spinaten og skinken. Ha over 1 boks mascarponeost og smak til med salt og pepper.

image imageimage

7. Bland godt og varm opp. Tilsett gjerne litt ekstra spinat.

image image

8. Server med litt revet parmesan på toppen og hiv innpå.

image

God middag;)

15 svar »

  1. Prøvde dette til middag i dag – og det smakte helt herlig! Med hjemmelaget pasta og greier – takk for oppskrift 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s