Asparges surret i sprøstekt bacon

IMG_8861

 Dette er min favoritt-forrett. Anbefaler på det sterkeste å teste den ut!!! I tillegg til å passe ypperlig som forrett, fungerer den både som en tapasrett og tilbehør til annen middag. Den er rask å lage, enkel å få til og har rene og gode smaker! 

Enjoy;)

Asparges surret i sprøstekt bacon

beregn 3 asparges per porsjon.

1 baconskive per asparges

under er oppskrift på 6 porsjoner

Ingredienser:

18 asparges

6 baconskiver

Fremgangsmåte:

1. Finn fram asparges og bacon.

IMG_8846 IMG_8847

2. Skjær bort de nederste 2-3 cm av aspargesene.

3. Trekk aspargesene i ferdigkokt vann i ca. 6-8 min til de er kokt men fremdeles har litt tyggemotstand. Evt. damp aspargesene i ca. 7 min.

IMG_8844

4. Plukk ut seks av aspargesene og surr en baconskive rundt hver av dem. Legg dem deretter i en stekepanne.

IMG_8848 IMG_8854

5. Snu på de av og til så de blir sprøstekt på alle sider.

IMG_8857IMG_8856IMG_8858

6. Legg to asparges og en baconsurret asparges på hver tallerken – gjerne la dem ligge litt over hverandre. (Deler du dem opp i mindre biter og stikker en liten tannpirker i, fungerer de bra som tapas).

    IMG_8864 IMG_8866

7. Vips, så har du en forrett til 6 som både smaker fantastisk og ser fancy ut:)

IMG_8859

Reklamer

2 replies »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s