Fudgy brownie

Ingredienser:
200 g smør
200 g kokesjokolade
200 g brunt sukker
50 g sukker
3 egg
50 g hvetemel
15 g kakaopulver

Fremgangsmåte:

1.Finn frem ingrediensene og forvarm ovnen til 180 grader celcius.

2. Smelt smør og kokesjokolade.

3. Bland i sukker og brunt sukker.

4. Ha i eggene under omrøring. Ikke pisk for mye etter eggene er tilsatt, men bland de godt inn i brownierøren.

5. Ha i 50 g hvetemel og 15 g kakaopulver.

6. Hell røren i en smurt eller bakepapirkledd form (her: 27cm x 20cm) og stek på 180 grader, varmluft i ca. 30-35 min. (alt ettersom hvor fudgy du ønsker og hvordan form du har valgt:
Mindre form/tykkere brownie= lenger steketid.
Større form/tynnere brownie=kortere steketid).

7. Avkjøl helt før du deler den opp i biter. Server gjerne med litt vaniljeis eller et glass melk som kontrast til den kraftige sjokoladesmaken.

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s