Kylling og couscous ‘bowl’

Jeg elsker ‘bowls’. En ‘bowl’ består av en base med f.eks. ris eller couscous, ulike gryn eller quinoa. Dette  toppes med et valgfritt protein, grønnsaker og om ønskelig en topping.
I denne oppskriften er basen couscous, proteinet kylling og toppingen hvitløkrømmedressing.

Test det ut! Rene smaker, sunt og godt, innbydende og rask tilberedning – perfekt for en travel hverdag!

2 porsjoner

Ingredienser:
1 stor kyllingfilet + 1 ss olje til steking
Salt og pepper
3 tomater
1 boks svarte bønner, skylt i kaldt vann
Litt vårløk i veldig tynne skiver
Hvitløkrømmedressing – rømme med hvitløksfedd og finhakket vårløk (det grønne)
Israelsk perlecouscous (store couscous) – Følg anvisning på pakke for mengde til 2 porsjoner

Fremgangsmåte:

1.Finn frem ingrediensene.

2. Klipp opp kyllingfileten i biter og stek sprø i en panne med litt salt og pepper og 1 ss olje.

3. Skyll tomater og skjær i biter. Hell av laken fra de svarte bønnene og skyll dem i kaldt vann i en sil.

4. Lag hvitløkrømmedressing: Finhakk eller riv 2 hvitløksfedd (varier mengde etter ønske). Finhakk noe av det grønne på vårløken og bland i.

5. Server i en skål (‘bowl’) eller legg på en tallerken med couscous i bunnen.

God middag!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s