Søtpotetmos

Søtpotetmos er laget på 1-2-3 og passer til både fisk og kjøtt – like bra tilbehør til hverdags som til fest.

Ingredienser:

3 søtpoteter
litt H-melk
Salt og pepper

Fremgangsmåte:

1.Skrell søtpotetene og del dem opp i mindre skiver/biter (da trenger de kortere koketid). Kok til møre (ca. 20 min – kommer an på størrelsen på bitene). Sjekk at de er ferdige ved å stikke en gaffel i en av dem. Går den rett igjennom uten motstand er søtpoteten ferdig kokt. Hell av vann.

2. Spe med H-melk til ønsket konsistens og krydre med salt og pepper.

(Se oppskrift på rødvinsbraiserte lammeskanker med søtpotetmos her).

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s