Balsamicobakte cherrytomater

Ovnsbakte cherrytomater med balsamicoeddik er tilberedt på et øyeblikk og passer utmerket som et smakfullt tilbehør til middagen. Her kommer en kort oversikt over ingredienser og fremgangsmåte:

IMG_3613

Ingredienser:

1 pakke røde cherrytomater

extra virgin olivenolje

balsamicoeddik

friske urter (jeg har brukt timian)

salt og pepper

Fremgangsmåte:

1. Skyll cherrytomatene.

image

2. Forvarm ovn til ca. 240 grader celsius.

3. Ha olivenolje og balsamicoeddik i en ildfaste form og fordel cherrytomatene over.

image

4. Riv litt friske urter og dryss over. Ha over salt og pepper og dekk tomtene med litt balsamico på toppen til slutt.

imageimage

5. Sett i ovnen og bak dem til de trekker seg litt sammen og balsamicoen trekker litt inn i cherrytomatene. Følg med så de ikke brenner seg!

image image

6. Serveres varmt! Fungerer som tilbehør både til fisk og kjøtt!

image

Enjoy;)

10 svar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s