Ovnsbakte cherrytomater med balsamicoeddik er tilberedt på et øyeblikk og passer utmerket som et smakfullt tilbehør til middagen. Her kommer en kort oversikt over ingredienser og fremgangsmåte:
Ingredienser:
1 pakke røde cherrytomater
extra virgin olivenolje
balsamicoeddik
friske urter (jeg har brukt timian)
salt og pepper
Fremgangsmåte:
1. Skyll cherrytomatene.
2. Forvarm ovn til ca. 240 grader celsius.
3. Ha olivenolje og balsamicoeddik i en ildfaste form og fordel cherrytomatene over.
4. Riv litt friske urter og dryss over. Ha over salt og pepper og dekk tomtene med litt balsamico på toppen til slutt.
5. Sett i ovnen og bak dem til de trekker seg litt sammen og balsamicoen trekker litt inn i cherrytomatene. Følg med så de ikke brenner seg!
6. Serveres varmt! Fungerer som tilbehør både til fisk og kjøtt!
Enjoy;)
Kategorier:Grillmat og tilbehør,Tilbehør
10 svar »